Borkorcsolyák
ÉLMÉNYFALATOK A KÓSTOLHATÓ BOROKHOZ
Duna Borrégió – Arad Hegyalja
Libamáj bonbon, mogyoró, gyömbér, és gránátalma kísérettelGravlax – pácolt lazac mézdinnyével és meggy velővelVadpástétom fekete meggy tatárralSajt trilógia – Grissini
Pannon Borrégió – Villány
Érlelt hátszín citrusos ázsiai lencsesalátávalVadpástétom erdei gombákkalSzarvas tatár manchego és sült meggy kísérettelSajt trilógia – Grissini
Pannon Borrégió – Szekszárd
Kacsakolbász meggyes-áfonyás chutney-valFüstölt libamell pak choi és shitaké társaságában szezámmalBélszín tataki, tökmagolajos sült körtével és brie sajttalSajt trilógia – Grissini
Felső-Magyarországi Borrégió
Erdei gombasaláta cikóriával és comtévalÉrlelt mangalicatarja rózsaformán édesköménnyel, szőlővelVaddisznó rillette erdei áfonya chutneyval, sült rizzselSajt trilógia – Grissini
Balaton Borrégió
Kétspárgás panna cotta, appenzeller sajttal málna hintésselTőkehal ceviche édeskömény fészekben, kamillávalJérce terrin karamellizált karottával és mézes gyömbérrelVadpástétom fekete meggy tatárralSajt trilógia – Grissini
Tokaji Borrégió
Garnéla rákok egzotikus alma chutneyval és kesudióvalMangalica szűz tarkabors kéreggel spárgasalátánKacsamáj tekercs mogyoróval és aszaltbarack chutneyvalAuvergne-i nemes kéksajt körte ágyonSajt trilógia – Grissini
Felső Pannon Borrégió
Libamáj brulée körtévelNigiri ton-sushi wakame algával és vizitormávalVadnyúl pástétom pecorinoval és sáfrányos mézzelSajt trilógia – Grissini
A borokhoz illő gasztronómiai élményfalatok bőségéről a SPOON hajó séfje Fekete Tibor és kiváló csapata gondoskodik
Bacchus Arts Stúdió | Tel: +36 30 954 9147 | E-Mail: info@magyarbordicserete.hu