Borkorcsolyák

ÉLMÉNYFALATOK A KÓSTOLHATÓ BOROKHOZ

Duna Borrégió – Arad Hegyalja

Libamáj bonbon, mogyoró, gyömbér, és gránátalma kísérettel
Gravlax – pácolt lazac mézdinnyével és meggy velővel
Vadpástétom fekete meggy tatárral

Sajt trilógia – Grissini

Pannon Borrégió – Villány

Érlelt hátszín citrusos ázsiai lencsesalátával
Vadpástétom erdei gombákkal
Szarvas tatár manchego és sült meggy kísérettel

Sajt trilógia – Grissini

Pannon Borrégió – Szekszárd

Kacsakolbász meggyes-áfonyás chutney-val
Füstölt libamell pak choi és shitaké társaságában szezámmal
Bélszín tataki, tökmagolajos sült körtével és brie sajttal

Sajt trilógia – Grissini

Felső-Magyarországi Borrégió

Erdei gombasaláta cikóriával és comtéval
Érlelt mangalicatarja rózsaformán édesköménnyel, szőlővel
Vaddisznó rillette erdei áfonya chutneyval, sült rizzsel

Sajt trilógia – Grissini

Balaton Borrégió

Kétspárgás panna cotta, appenzeller sajttal málna hintéssel
Tőkehal ceviche édeskömény fészekben, kamillával
Jérce terrin karamellizált karottával és mézes gyömbérrel
Vadpástétom fekete meggy tatárral

Sajt trilógia – Grissini

Tokaji Borrégió

Garnéla rákok egzotikus alma chutneyval és kesudióval
Mangalica szűz tarkabors kéreggel spárgasalátán
Kacsamáj tekercs mogyoróval és aszaltbarack chutneyval
Auvergne-i nemes kéksajt körte ágyon

Sajt trilógia – Grissini

Felső Pannon Borrégió

Libamáj brulée körtével
Nigiri ton-sushi wakame algával és vizitormával
Vadnyúl pástétom pecorinoval és sáfrányos mézzel

Sajt trilógia – Grissini

A borokhoz illő gasztronómiai élményfalatok bőségéről a SPOON hajó séfje Fekete Tibor és kiváló csapata gondoskodik

Csúcsborok a csúcsborászoktól

Bacchus Arts Stúdió | Tel: +36 30 954 9147 | E-Mail: info@magyarbordicserete.hu